Кои сме ние

Основана през 1971 г., ЕТЕМ се нарежда сред европейските лидери в областта на производството на алуминиеви профили за архитектурни системи и различни индустриални приложения.

Със своето модерно производствено предприятие в България и годишен капацитет, надхвърлящ 35 000 тона, ETEM гарантира постоянна, навременна, ефективна и непрекъсната доставка до всички свои клиенти независимо от тяхното местоположение.

ETEM е международна компания с развити износ и глобално пазарно присъствие, постигнати благодарение на непрекъснатите иновации и инвестиции в инфраструктура, модерно оборудване и квалификация на служителите.

С над 40 години опит и присъствие в секторите на проектиране и производство на архитектурни системи и профили с различни индустриални приложения, корпоративната мисия на ЕТЕМ  е да предоставя на своите клиенти продукти и услуги с добавена стойност, като по този начин установява и поддържа дългогодишни взаимоотношения, изградени чрез доверие, честност, професионализъм и надеждно взаимодействие.

Екипът от професионалисти в ЕТЕМ предлага голям набор от услуги на клиентите, съобразно техните индивидуални нужди– от обучение и техническа помощ на строители и монтажници на дограма за прозорци и врати до цялостна подкрепа през различните етапи по изпълнението на даден проект.
От самото начало на един нов проект ETEM помага на клиента - физическо лице, архитект, инвеститор или предприемач да избере най-добрия продукт или решение, което да удовлетвори неговите изисквания по най-ефективния, благоприятен и рентабилен начин.

ETEM съдейства активно на архитекта или инженера, за да бъдат определени спецификациите на проекта, като предлага и техническа помощ или обучение на строителите и монтажниците на всички продукти от портфолиото на компанията.